Ja sitten syötiin – vuosikokous ja pikkujoulut 2018

Sunnuntaina kokoonnuttiin melko harvalukuisiin mutta sitäkin herkullisimpiin pikkujouluihin ja vuosikokoukseen Helsinkiin. Tällä kertaa päätimme tehdä ruuat itse laadusta ja raaka-aineista tinkimättä. Mukana oli runsaasti pientuottajien laatutuotteita, harrastajien kasvattamia chilejä, itsetehtyjä chilijalosteita sekä harvinaista Wagyu-härän lihaa, eikä vaivaa todellakaan säästelty. Chiliä käytettiin maku edellä ja tulisuusprofiilit huomioiden niin kuin tällaisessa tilanteessa pitää. Kuten kuvista näkyy, sous vide -tekniikka oli käytössä monessa ruokalajissa.

Kokoustimme sääntöjen mukaisesti ja valitsimme yhdistykselle uuden hallituksen. Asialistan kohdista tilintarkastusten läpikäyminen jäi seuraavan kokoukseen, koska tilintarkastuksia ei saatu yrityksestä huolimatta teetettyä ajoissa. Tilinpäätöksissä ei todettu huomautettavaa, eikä asiaan liity epäselvyyksiä, mutta asiakohtia ei voitu käsitellä loppuun ilman tilintarkastajan kertomuksia. Uuden hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Kai Mattlar ja muiksi jäseniksi Ilkka Tuomaala, Markus Haapala, Jani Glad, Mikko Rytilä ja Tommi Koivula sekä varajäseneksi Mika Honkanen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Kokouksen pöytäkirja