Chiliyhdistyksen jäseneksi

Uudet jäsenet saavat siemenpaketin omien chilien kasvatukseen, kaksi viimeisintä Chilin poltteessa -lehteä, Chilit tutuksi flyereita, ja jäsenillä on reilut jäsenedut yhteistyökumppaneiltamme.

Meitä yhdistää intohimo chileihin. Kun liityt, voimme luvata että saat uusia elämyksiä ainakin chileistä. Meiltä saat parhaat reseptit ja vinkit niin chilien käyttöön kuin kasvatukseenkin.

Jäsenmaksu kattaa kuluvan kauden jäsenmaksun ja myös seuraavan kauden, jos liityt syyskuusta alkaen. Liittymisedut postitetaan jäsenmaksu maksamisen jälkeen.

Tule mukaan ja aloita vaikka vain maistelemalla erilaisia chiliherkkuja!

Liittyminen

Jäseneksi voi liittyä voi kuka tahansa. Alle 15-vuotiailta vaadimme kuitenkin huoltajan suostumuksen.

Liity heti joko alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(ät)chiliyhdistys.fi. Lähetämme sinulle laskun, jonka maksettuasi saat liittymispaketin (siemeniä, Chilin Poltteessa -lehdet ja jäsenkortin). Tarvitsemme seuraavat tiedot.

  • Nimi
  • Osoite
  • Postinumero
  • Postitoimipaikka
  • Maa
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Nimi:*
Osoite:*
Maa:
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Laskun toimitustapa:*
Olen ollut aiemmin jäsen:
Huomautukset:
Tarkistuskoodi:

Jäsenmaksut

Liittymismaksu on 5 €/sähköpostiin lähetettävä jäsenmaksukirje ja 10 €/postitse lähetetty paperinen jäsenmaksukirje.

Jäsenmaksu on 20 €/vuosi. Suomen ulkopuolella oleville jäsenille liittymismaksu on 10 € korkeiden postikulujen vuoksi.

Jäsenmaksutuloista kertyvien varojen käyttö

Vuosimaksulla katetaan yhdistyksen toimintakulut sekä ajetaan chiliasiaa eteenpäin tuomalla chilinkäyttöä ja -kasvatusta esiin soveliaissa medioissa, ottamalla osaa mm. messutapahtumiin ja levittämällä chiliasiaa niissä.

Järjestämme lisäksi jäsenille useita vuosittaisia chilitapahtumia.

Yhdistys pyrkii myös hankkimaan erikoisempien chililajikkeiden siemeniä, kasvattamaan harvinaisuuksia eristetyissä tiloissa, sekä tuottamaan edelleen näistä lajikepuhtaita siemeniä.
Yhdistystoiminta on yhdessä toimimista. Osallistu aktiivisesti yhdistyksen toimintaan!

Jäsenedut

Jäseneduista tärkein on tietysti legendaarinen Chilin Poltteessa-julkaisu! Tämän kulttilehden jäsenistö saa postitse vuosittain.

Alkaen vuodesta 2015 yhdistyksen jäsenet ovat saaneet uudet luottokorttimalliset jäsenkortit, joissa on vuosittain vaihtuva etukooditarra.

chiliry