Yhteistyökumppanit


Maailman laajimmasta harrastajien kokoamasta Chilitietokannasta löydät kaiken oleellisen chiliin liittyvän tiedon aina lajikekuvausista kasvatusohjeisiin asti! Kiitokset Chiliyhdistyksen yhteistyökumppaneille: Chiliwikin perustaja Jari Lindgren, Chiliwikin ylläpitäjät Toni Airaksinen & Jani Martimo.


Foorumilta löydät kattavaa tietoa ja keskustelua Chiliyhdistyksestä, chilin kotikasvatuksesta, chilin jalostamiseen upeiksi ruoiksi ja mausteiksi, sekä myös asiaa chilin vierestä. Foorumi on pyörinyt jo vuodesta 1997 asti! Kiitokset Chiliyhdistyksen yhteistyökumppaneille: Chilifoorumin perustajat ja ylläpitäjät, Janne Vuorinen ja Tommi Hietavuo.


Infernochili, tuo Suomen ensimmäinen chilinkasvatussivusto, syntyi yhden miehen missiosta hullaannuttaa Suomi chileihin. Mikä tärkeintä, hän onnistui tavoitteessaan! Suomen chiliyhdistys kiittää yhteistyökumppaniaan, Mr. grand old Chilihead Tommi Hietavuo a.k.a. Aji Inferno.

powered
Suomen Chiliyhdistys kiittää myös Jukka Kilpistä a.k.a. Mr. Fatalii:ta pyyteettömästä työstä suomalaisen chilinkulttuurin ja mm. chilifoorumin englanninkielisen osion ylläpidon eteen!

SUOMEN CHILIYHDISTYKSEN YRITYS-YHTEISTYÖKUMPPANIT:

poppamies
Poppamies – Suomen laajin valikoima tulista chiliherkkua. Suomen kiistatta tunnetuin chilikastikebrändi!

LedFinlandledfinland_pieni
Led Finland – Oululainen yritys, joka on kehittänyt valaisimiaan tiiviissä yhteistyössä Suomalaisten kasvihuoneviljelijöiden kanssa. Valaisimissa käytetty valon spektri on huolella kehitetty ja mitattu, sekä kenttätutkimuksissa todettu kasvatukseen tehokkaaksi. Led Finland takaa nopean vegetatiivisen kasvun, sekä räjähdysmäisen kukinnan.

Heinän Puutarha
Heinän Puutarha – On tullut tunnetuksi suomalaisella vihanneskartalla herkullisten chilien ja paprikoiden avulla! Viime vuosina on myös kunnostautunut käsittämättömien mainioiden chilisäilykkeiden valmistajana. Heinän chilejä löydät paitsi toreilta ympäri Suomen, myös joistain Citymarketeista ja viimeistään internetistä, josta voit tilata paketin lähimpään matkahuoltoon.