Muistutus jäsenmaksuista

Kuukauden päästä on taas vuosikokous. Jos jäsenmaksusi tältä vuodelta on jäänyt rästiin, mutta et haluaisi yhdistystä hylätä, niin nyt on viime hetket maksaa jäsenmaksut ja pitää äänioikeus Korkeakosken kokouksessa! Kahden viikon päästä, maanantaista 7.9.2015 alkaen, maksunsa maksamatta jättäneet jäsenet poistetaan jäsenrekisteristä.

Jos olet hukannut laskun tms., mutta haluaisit sen maksaa, voimme lähettää laskun uudelleen. Siinä tapauksessa kannattaa lähettää sähköpostia yhdistykselle (info@chiliyhdistys.fi), tai chilifoorumilla ykstityisviesti käyttäjälle Larski.

Jos olet liittynyt yhdistykseen viime aikoina mutta et ole saanut jäsenpostiasi, malta vielä hetki. Viimeisimmät jäsenpostit ovat matkalla. Jäsenmaksunsa ajallaan maksaneille uusille jäsenille ovat jäsenkortitkin jo lähes tien päällä.

Jos haluat liittyä yhdistykseen ennen kokousta ja osallistua Korkeakosken vuosikokoukseen äänioikeutettuna uutena jäsenenä, riittää että olet täyttänyt jäsenhakemuksen ennen kokousta. Tässä tapauksessa jäsenmaksun voi maksaa vaikka paikanpäällä käteisellä.