Korkeakosken supermiitti ja vuosikokous 2015

Chiliyhdistys järjestää supermiitin Kotkassa Korkeakosken kalastuskievarilla 25.-27. syyskuuta. Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous on lauantaina 26.9. klo 15.00, ja koko viikonlopun kestävä tapahtuma on täynnä chiliä ja aktiviteetteja. Tapahtuma on vapaamuotoinen, eikä kellonaikoja ole muulle kuin vuosikokoukselle. Mukaan hauskanpitoon ilmoittaudutaan tällä lomakkeella viimeistään tiistaina 22.9. Vuosikokouksesta toimitetaan jäsenille erillinen kutsu viimeistään viikkoa ennen kokousta. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, mutta vuosikokouksessa on äänioikeus vain jäsenillä.

Tapahtumassa on myynnissä runsain määrin chiliä ja chilituotteita. Alustavasti saatavilla on ainakin näitä lajikkeita: Aji Cristal, Lemon Drop, muutamia rocotoja, erilaisia habaneroja, Carolina Reaper, Naga Morich ja Jigsaw. Tuoreiden chilien lisäksi myyntiin tulee ainakin Poppamiehen tuotteita.

Korkeakoski on kaakonkulman parhaita kalapaikkoja, ja yhdistys tarjoaa jäsenille kalastusluvat tapahtuman aikana. Lisäksi kalastajilla täytyy olla maksettuna valtion kalastuksenhoitomaksu. Kalastusvälineet voi ottaa mukaan tai vuokrata kievarilta hintaan 15 €/vrk.

Yhdistys tarjoaa jäsenille maksuttoman ruokailun runsaasta chilipitoisesta seisovasta pöydästä lauantaina 26.9. vuosikokouksen jälkeen. Muut kuin jäsenet voivat ruokailla hintaan 15 €. Kokouspaikalla on grillausmahdollisuus, ja yritämme järjestää myyntiin ainakin rocotomakkaraa. Tämän lisäksi kievarissa on mahdollista tehdä itse ruokaa vaikka koko porukalle. Aikataulullisesti ruuanlaitto on sopivinta perjantaina iltapalaksi, lauantaina lounaaksi tai sunnuntaina lounaaksi. Jos on kiinnostusta kokkailuun, ota yhteyttä yhdistykseen. Kokkaajille ei tule mitään kuluja eikä raaka-aineita tarvitse hankkia itse.

Lauantaina paikallaolijoille järjestetään arvonta, jossa on kolme loistavaa yllätyspalkintoa! Osallistuminen on ilmaista eikä kyseessä ole minkäänlainen kilpailu vaan puhdas arvonta. Lauantai-iltana kievarilla on lisäksi karaokea ja tikanheittoa. Jos miittikansaa kiinnostaa, voimme järjestää lauantaille myös elävää musiikkia. Jos Kotka ei ole tuttu paikka, kannattaa tutustua alueen nähtävyyksiin, joista kuuluisimpia ovat kenties Merikeskus Vellamo, Maretarium, Sapokan vesipuisto ja Langinkosken Keisarillinen kalastusmaja.

Korkeakosken kalastuskievari sijaitsee osoitteessa Kymijoentie 55, Kotka. Kymin rautatieasema on 1,1 km päässä paikalta ja Karhulan linja-autoasemakin kohtuullisen 3,1 km kävelymatkan etäisyydellä. Kotkan paikallisliikenteen bussilinja 7 kulkee Karhulasta miittipaikan viereen sekä arkisin, että viikonloppuna.

Yhdistys ei organisoi majoitusta, vaan kävijät varaavat ja maksavat sen itse. Tässä muutamia mahdollisia majoittumispaikkoja edullisesta päästä alkaen.
Korkeakosken kalastuskievarilla muutama punkka vapaana 20 €/yö- Majatalo Torppa
– Kotkan hotellit (etsi esim. booking.com:sta tai hotels.com:sta)

Tervetuloa vuoden tulisimpaan ja suurimpaan chilitapahtumaan! Tässä vielä linkki ilmoittautumislomakkeeseen.