Korkeakosken miitin ja vuosikokouksen antia

Yhdistyksen vuosikokousta ja supermiittiä vietettiin 25.-27.9. Kotkassa Korkeakosken kalastuskievarilla lämpimissä tunnelmissa. Chiliä riitti lautasilla, myynnissä ja puheissa, ruoka oli hyvää ja niin myös seura. Tarjoilusta vastasi pääosin kievarin henkilökunta, ja vahvistuksena oli kaksi ”helsinkiläisinä ammattikokkeina” mainostettua harrastajaa. Paikalla oli myös mediaa, ja Ylen toimittajan chilimaistelu tapahtui suorassa radiolähetyksessä.

Muutamia kuvia tapahtumasta on täällä ja video chilien maistelusta täällä.

Vuosikokouksessa valittiin yhdistykslle uusi hallitus, jota vetää puheenjohtaja Pirjo Koivunen. Hallituksen muut varsinaiset jäsenet ovat Lauri Äystö (varapuheenjohtaja), Henry Hietanen (sihteeri), Matti Saloranta (rahastonhoitaja), Markus Haapala, Riku Heikkilä ja Markus Riuttaskorpi. Varajäsenet ovat Kaisa Salo, Ruuti Leisti ja Kuisma Björnman.

Vuosikokous ei voinut hyväksyä menneen tilikauden tilinpäätöstä ja -tarkastusta, koska tilintarkastus ei ehtinyt valmistua kokoukseen mennessä. Järjestämme lähiaikoinan (luultavasti marraskuussa) ylimääräisen jäsenkokouksen, jossa tilintarkastus voidaan hyväksyä.

Vuosikokouksen 2016 pöytäkirja

Suomen Chiliyhdistys ry.:n vuosikokous 26.9.2015
Korkeakosken kalastusmaja, Kotka

 1. Lauri Äystö aloitti kokouksen klo 15.12
 2. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Lauri Äystö ja sihteeriksi Markus Haapala.
 3. Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Ruuti Leisti ja Matti Saloranta.
 4. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokouksesta on ilmoitettu sääntöjen mukaan vähintään 7 vuorokautta ennen kokousta ja jäseniä on läsnä riittävästi.
 5. Laadittiin osanottajaluettelo. Liitteenä.
 6. Kokouksen esityslista hyväksyttiin.
 7. Käytiin läpi kauden 2014-2015 toimintakertomus ja tilinpäätös kaudelta 1.7.2014-30.6.2015.
 8. Tilipäätöstä ei vahvistettu. Hyväksyttiin kauden 2015-2016 toimintasuunnitelma.
 9. Vahvistettiin tulo- ja menoarvio kaudelle 2015-2016, toimintasuunnitelma. Jäsen- ja liittymismaksu pidetään entisinä 20 e ja 5 e.
 10. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Pirjo Koivunen. Hallituksen muut jäsenet Lauri Äystö, Riku Heikkilä, Markus Haapala, Henry Hietanen, Matti Saloranta, Markus Riuttaskorpi. Varajäseniksi valittiin Ruuti Leisti, Kaisa Salo ja Kuisma Björnman.
 11. Valittiin tilintarkastajaksi Raili Hannus.
 12. Ehdotettiin ja hyväksyttiin sääntömuutos: Yhdistyksen tilikausi on 1.9.-31.8.
 13. Muut asiat.
  – Hyväksyttiin Jukka Kilpinen ja Teija Aaltonen yhdistyksen kunniajäseniksi.
  – Don Rosa –kunniajäsenyys –projekti. Oskari Tulonen ottaa vastuun lehtien kääntämisestä englanniksi. 2013 ja 2014 pääosin tehty jo.
  – Kootaan esitelmämateriaali kasaan yhdistyksen google driveen. Maininta materiaaleista nettisivuille.
 1. Lauri Äystö päätti kokouksen klo 16.49.