Chiliaiheinen valokuvakilpailu

Järjestämme chiliaiheisen valokuvakilpailun! Kilpailu alkaa heti ja kuvia voi lähettää marraskuun loppuun saakka. Kilpailun teema on chili sen kaikissa muodoissaan ja kaikista näkökulmista. Kuvassa voi olla kasveja, satoa, ruokaa, kastiketta, chiliherkkuja tai se voi kertoa chilin kasvatuksesta. Kunhan kuvassa näkyy selkeästi, että kysymys on jollain tavalla chilistä, kuva kelpaa kilpailuun.

Kilpailussa palkitaan kolme parasta kuvaa. Palkinnot ovat

  1. Led Finland -kasvivalo
  2. Fatalii Gourmet -tuotepaketti
  3. Golden Gourmet -tuotepaketti

Kilpailuun voi osallistua maksimissaan kolmella kuvalla/osallistuja. Kukin kuva lähetetään erikseen alla linkitetyllä lomakkeella. Kuvia otetaan vastaan vain lomakkeella eikä muilla tavoilla lähettejä kuvia huomioida.

https://forms.gle/EGw8q3NMe2dhXjC28

Kilpailun säännöt

  1. Kilpailuun voi osallistua vain käyttämällä Suomen chiliyhdistyksen määräämää online-lomaketta. Muita osallistumistapoja ei hyväksytä.
  2. Osallistumisaika on 10.10.-30.11.2021
  3. Kilpailija voi osallistua korkeintaan kolmella kuvalla.
  4. Kuvan tulee olla valokuva. Piirroksia ja muokattuja kuvia ei hyväksytä. Tavanomainen kuvankäsittely on sallittua (rajaus, värien ja valotuksen käsittely).
  5. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Suomen chiliyhdistykselle oikeiden käyttää kuvaa sosiaalisessa mediassa, internet-sivuillaan sekä painetussa materiaalissa. Kuvan omistusoikeus säilyy kuvaajalla.
  6. Kilpailun voittajat valitsee Suomen chiliyhdistyksen hallitus. Kolme parasta kuvaa palkitaan. Tuloksista ei ole valitusoikeutta.