Yleistä projektista

Avaan nyt tämän ensimmäisen siemenprojektin kertomalla hieman sen taustoista.

 

Yhdistys pyöritti vuosien ajan siemenpankkia, josta jäsenet saivat lunastaa itselleen haluamiensa lajikkeiden siemeniä. Pankin pyörittäminen vaati kuitenkin valtavasti aikaa ja oli käytännössä mahdoton tehtävä niille muutamalle, jotka sitä jaksoivat kannatella. Kiitos heille.

 

Siemenpankin lopettamisen myötä aloin pyöritellä päässäni ajatusta, josko omasta haaveestani voisikin olla yhdistyksen projektiksi. Ajatukseni oli saada kasvattaa yksittäistä kasvia täysin omissa oloissaan ja taata siten lajikepuhtaat siemenet. Projekti sai hyväksynnän ja sitä lähti empimättä sponsoroimaan http://www.chilitarvike.fi/.

 

Toivottavasti tämä ajatus ottaa tuulta siipiensä alle ja mikä tärkeintä on eduksi jäsenille. Olisi hienoa, jos yhdistys voisi tulevaisuudessa jakaa enemmänkin vastaavia kasvatussettejä harrastajien käyttöön. Vastineeksi setin lainaan saanut harrastaja huolehtisi siementen käsittelystä siten, että yhdistyksen on helppo jakaa niitä eteenpäin. Ja ennenkaikkea loisi sisältöä yhdistyksen sivuille pitämällä blogia projektistaan.

– Siku