Tuotetilaukset

Tältä sivulta voit tilata Chiliyhdistyksen tuotteita.

Juhlavuoden t-paidat myydään pysyvästi alennettuun hintaan 12 €/kpl. Juhlapaidassa on edessä kuvan painatus ja vasemmassa hihassa yhdistyksen logo. Takana ei ole mitään. Näitä on kokoja S-XXXL.

Juhlapaita 1024
Yhdistyksen t-paitoja, huppareita ja pipoja et saa mistään muualta. Lisäksi myynniissä on kangasmerkkejä, tarroja ja Chilin Poltteessa -lehtiä.

Paita punainen etu 1024Paita punainen taka 1024Paita musta etu 1024Paita valkoinen 1024

T-paitoja on saatavilla seuraavissa kokoluokissa ja väreissä (kuvat L-koon paidoista):
Valkoinen 128 cm, 140 cm, S, M, L, XL, XXL, XXXL (kuva edestä ja takaa)
Punainen 128 cm, 140 cm, S, M, L, XL, XXL, XXXL (kuva edestä ja takaa)
Musta 128 cm, 140 cm, S, M, L, XL, XXL, XXXL (kuva edestä ja takaa)
Paidat ovat Fruit of the Loomin Super Premium -mallia, 100% puuvillaa ja kestävät 60 °C pesun.

Musta huppari etu 1024Musta huppari taka 1024Huppari punainen 1024

Huppareita on saatavilla seuraavia värejä ja kokoja, mutta joitakin on vain yksittäiskappaleita:
Valkoinen S, M, L, XL, XXL
Punainen S, M,L, XL, XXL, XXXL
Musta S, M, L, XL, XXL, XXXL

Valkoinen pipo 800Musta pipo 800

Pipot ovat puuvilltrikoota (95% puuvillaa, 5% elastaania), yhtä joustavaa kokoa ja saatavilla mustana ja valkoisena.

Merkki iso brodeerattu 1024Merkki pieni 640

Lisäksi on saatavilla kahden kokoisia haalari/kangasmerkkejä, joissa on yhdistyksen logo (painettu, halk. n. 8 cm ja brodeerattu, halk. n. 30 cm), tarroja ja Chilin Poltteessa -lehtiä (2013-2017).

Tuotteiden hinnat ovat:

Juhlapaita 12 €
Aikuisten t-paidat S-XXXL 15 €
Lasten t-paitat 12,50 €
Pipo 15 €
Huppari 40 €
Kangasmerkki pieni 6 €
Kangasmerkki iso 15 €
Tarra pieni/iso 2/5 €
Chilin Poltteessa -lehti 5 €

Postikulut lisätään painon ja koon mukaan. Tilauksen jälkeen lähetämme sähköpostitse laskun ja tuotteet lähetetään maksusuorituksen jälkeen. Rajallisista resursseista johtuen emme postita tilauksia joka päivä vaan keskimäärin kerran viikossa. Tuotteet lähetetään ykkösluokan kirjeenä tai pakettina riippuen koosta ja painosta. Kirjeeseen mahtuu esim. yksi tai kaksi t-paitaa koosta riippuen.

Chiliyhdistyksen tuotteiden tilauslomake:

Tilaajan nimi:*
Toimitusosoite:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:
Tilaan seuraavat tuotteet: (mainitse myös jos haluat tuotteet eri osoitteeseen)
Varmennekoodi: