Rocototahna (Chilifest 2016)

Valmistelut: 5 min     Valmistus: 15 min

Ainekset:

50-100 grammaa rocotoa
2 rkl öljyä
pieni sipuli
1-3 valkosipulin kynttä
ripaus suolaa
rapaus pippuria
hyppysellinen oreganoa
2-3 dl gueso- tai fetajuustoa (rasvainen salaattijuusto kelpaa myös)
½ dl kermaa, ruokakermaa tai kondensoitua maitoa (makeuttamatonta)

Pilko sipuli, valkosipuli ja rocotot.
Lämmitä öljy paistinpannulla ja lisää sipuli.
Kuullota hetki ja lisää rocoto ja valkosipuli.
Paista pehmeiksi. Siirrä pois levyltä ja lisää mausteet. Lisää juusto ja maitovalmiste ja soseuta blenderissä tai sauvasekoittimella. Koristele tuoreyrteillä ja tarjoa.

Sopii loistavasti esimerkiksi hyvien perunoiden lisäkkeeksi.

 

3553 Total Views 7 Views Today
Print Recipe
Rocototahna
Herkullinen perulainen lisäke
Prep Time 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Servings
Prep Time 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Servings
Share this Recipe
 
Powered by WP Ultimate Recipe