chiliry

Jäsenedut

Chiliyhdistyksen yhteistyökumppanit tarjoavat yhdistyksen jäsenille kouriintuntuvia etuja. Edut toimivat liikkeissä sekä ravintoloissa jäsenkortilla ja nettikaupoissa kortin takana olevalla etukoodilla.

Chilitarvike: Vähintään 5% alennus nettikaupassa ja myymälöissä (anna ostoskorissa etukoodi  kohtaan ”Syötä aktivointikoodi” ja paina ”Aktivoi”)
Poppamies: Vähintään 5% alennus nettikaupassa (yhteinen kauppa ja ostoskori Chilitarvikkeen kanssa)
Biotus: 10% alennus TarhurinApu-tuotteista (mainitse tilatessa Chiliyhdistys ja etukoodi)
Eurogarden: 10% alennus tuotteista (klikkaa ostoskori-sivulla ”Onko sinulla alennukseen oikeuttava koodi?”-kohtaa ja lisää etukoodi kampanjakoodi-kenttään)
Kastelukannu: 5% alennus Hämeenlinnan ja Vantaan myymälöissä
Pieni Chilipuoti (Turku): 5% alennus myymälässä

Ravintola La Morena (Helsinki): 20% etu ruo’ista näyttämällä kortti ennen tilausta. Lisäksi haluttaessa pöytään ilmaiset chilitahnat. Etu ei koske lounasta.
Ravintola Gringos Locos (Tampere): 20% etu ruo’ista

Jos haluat mukaan nauttimaan eduista, liity jäseneksi! Jos olet maksanut jäsenmaksun muttet ole saanut vielä jäsenkorttia, saat koodin tarvittaessa sähköpostitse.

Yksi vastaus artikkeliin ”Jäsenedut

1. Päivitysilmoitus: Jäsenedut |