Chilin Poltteessa -vuosijulkaisu

Chilin Poltteessa on yhdistyksen vuosittainen julkaisu, joka on ilmestynyt tähän mennessä kolme kertaa. Jäsenet saavat lehden vuosittain, mutta niitä myydään myös tapahtumissa ja niitä voi tilata. Lehden saat halutessasi postitse kotiisi hintaan 5 €/kpl + postikulut. Lehden voi tilata sivuiltamme tällä lomakkeella.

Chilin Poltteessa 2013 pdf-tiedostona

Linkkien takana olevat pdf-tiedostot saat auki esim. Adobe Readerilla tai Foxit Readerilla, ja uusimmat käyttöjärjestelmät sisältävät usein jo valmiiksi pdf-tiedostojen lukemiseen soveltuvan ohjelman.

Kansi0113 Sisällysluettelo0113

Toinen Chilin Poltteessa -lehti on ilmestynyt vuonna 2014. Sen voit lukea ja ladata tästä linkistä.

cp01cp02

Kolmas lehtemme ilmestyi 2015. Sen voit lukea ja ladata tästä linkistä.

Chilin poltteessa 2015 kansi pieni   Chilin poltteessa 2015 sisällys

Neljäs Chilin Poltteessa -lehti ilmestyi 2016, ja sen voi ladata tästä.

Kansi 2016

Uusin Chilin Poltteessa -lehti ilmestyi keväällä 2017, ja se toimitetaan uusille jäsenille liittymisen jälkeen.

Kansi 2017